Werkwijze bruidsfotograaf Julien Walkotte | Hoe ga ik te werk.
Hier vind je mijn werkwijze als bruidsfotograaf. Hoe ga ik nou te werk. Van kennismaking gesprek tot aan de bewerking van de foto's.
werkwijze,bruidsfotograaf,kennismakingsgesprek,opdrachtbevestiging,research,info,bruiloft
270
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-270,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Mijn werkwijze als bruidsfotograaf

Hoe is mijn werkwijze als bruidsfotograaf. Hieronder zie je de stappen van kennismaking gesprek tot aan de bewerking en aflevering van de foto’s.

1. Kennismakingsgesprek

Om elkaar beter te leren kennen hebben we als eerst een kennismakingsgesprek. Hierbij bespreken we in grote lijnen de hele bruiloft en kunnen er vragen aan mij gesteld worden. Ook bespreken we hoe ik te werk ga op jullie bruiloft. Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een offerte die het beste aansluit bij jullie wensen.

2. Opdrachtbevestiging

Wanneer jullie akkoord gaan met de offerte krijgen jullie een opdrachtbevestiging van mij met daarin een samenvatting van de gemaakte afspraken. Hierin staat bijvoorbeeld hoe laat ik aanwezig ben en tot hoe laat ik blijf.

3. Research trouwlocatie

Omdat elke locatie anders is waar getrouwd kan worden zal ik vooraf alle informatie opzoeken over de locatie. Ook zal ik de locatie bezoeken als ik er niet eerder geweest ben. Zo weet ik straks bijvoorbeeld elk mooi plekje te vinden om de fotoshoot te houden.

4. Laatste info gesprek

Een paar dagen ongeveer voor jullie bruiloft zal ik telefonisch contact opnemen. Of wanneer het gewenst is langskomen om de laatste dingen te bespreken en de dag nogmaals een keer goed door te nemen.

5. De bruiloft

Eindelijk is daar de bruiloft. De dag van jullie leven. Als bruidsfotograaf zal ik deze dag alle prachtige momenten vast leggen. Aan de ene kant zal ik jullie niet tot last zijn en probeer ik zo onopvallend te werk te gaan. Aan de andere kant ben ik een gezelligheids- mens en vind ik het ook erg belangrijk om onder de mensen te zijn. Ik krijg ook vaak te horen dat mensen het fijn vinden dat ik onder de mensen ben en me niet totaal afzonder.

6. Bewerking foto's en aflevering.

De nabewerking van de bruiloft foto's is ook weer een vak apart. De 1 houd het bij een paar aanpassingen aan het contrast en licht. En de ander gaat wat verder door middel van kleurcorrectie en kleurtonen aan te passen. Ik hou er van een eigen persoonlijke touch aan te geven aan de serie foto's. Dit is ook de manier zoals ik het doe en niet anders. Ook maak ik geen Zwart-Wit foto's omdat dit niet mijn stijl is. Een paar dagen na de bruiloft krijgen jullie een aantal foto's als voor proefje. Normaal gesproken zijn de foto's na 4 weken klaar. Ik zal ze dan op de afgesproken manier (trouwboek, USB-Stick) persoonlijk komen afleveren.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Hebben jullie vragen, verzoeken of willen jullie een afspraak maken?

Ga dan naar de contact pagina via onderstaande button.