Nieuwe website van bruidsfotograaf Julien Walkotte
Nieuwe website van bruidsfotograaf Julien Walkotte. Hier vind je informatie over Julien Walkotte en kan je zijn portfolio bekijken
website,bruidsfotograaf,portfolio
703
post-template-default,single,single-post,postid-703,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
Iraanse Bruiloft landgoed Groenendaal Heemstede

Nieuwe website bruidsfotograaf Julien Walkotte

Nieuwe website van bruidsfotograaf Julien Walkotte

Je bent bij de nieuwe website van Julien Walkotte dat specifiek gemaakt is over mijn bruidsfotografie. Al enige tijd ben ik werkzaam als fotograaf en had altijd al een website genaamd www.julienwalkottephotography.com . Deze website bevatte met name mijn Beauty en Portret portfolio en er bij had ik een klein deel bruidsfotografie. Dit bevatte te weinig informatie over mijn werk als bruidsfotograaf dus heb ik besloten een 2e website te maken puur gericht op bruidsfotografie. Ik ben zeer benieuwd wat iedereen er van vind en of alles duidelijk is te vinden qua informatie. En ik hoop uiteraard er een heleboel aankomende bruidsparen mee te bereiken, zodat ze mij als bruidsfotograaf willen voor hun aankomende bruiloft.Bruiloft Castricum Strand

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.