Trouw Albums | Om u mooiste dag voor altijd in te kunnen zien
Trouw Albums | Om u mooiste dag voor altijd in te kunnen zien
trouw albums
276
page-template-default,page,page-id-276,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Trouw Albums

 

Een mooie tastbare herinnering aan jullie trouwdag is natuurlijk een prachtig gedrukt Fine Art album waarin jullie foto’s optimaal tot hun recht komen. Er is keuze tussen 4 soorten albums met een afwerking van leer of linnen. De fotoalbums onderscheiden zich natuurlijk qua inhoud door het mooie matte fine-art papier. Maar ook aan de buitenkant zijn de albums uniek afgewerkt. De albums worden met veel passie met de hand gemaakt, waardoor elk album 100% aandacht en liefde krijgt in het productieproces. De standaard albumtypes zijn eenvoudig maar luxe en met body afgewerkt. De Albums voelen stevig en luxe aan.

De vier album types zijn eenvoudig uit elkaar te houden; Vermeer is een lederen album met dikke cover. De Van Gogh is een linnen album met een harde dikke cover. De Avercamp is een album met een foto over de gehele cover, met een beschermende coating. En de Mondriaan is een album met een gedeeltelijke fotocover en een gedeelte linnen, dat doorloopt naar de achterkant.

trouw album jw-bruiloftfotografie

Vermeer

Het Fine-art album met echte lederen cover. Echte kwaliteitsleer van hoge kwaliteit’s in zachte kleuren en oude bruine varianten. Bekijk de leer samples in deze PDF. 

Van Gogh

Het Van Gogh album is het luxe linnen fotoalbum. Een stevig album met een harde cover van kwaliteits-linnen en een platte rug. Het hoeken van de cover zijn strak afgewerkt en lopen aan de binnenkant mooi over in de schutbladen. Dit album leent zich uitermate goed voor de kleinste uitvoeringen. Maar ook in de grootste uitvoeringen is dit een prachtig tijdloos album.

Voor het Van Gogh album zijn talloze linnen kleuren beschikbaar, waaronder een selectie aan natuurlijke lichte kleuren. Ook is het mogelijk om tekst in de cover van het album te embossen. Zie hier de kleur stalen in PDF

trouw album jw-bruiloftfotografie
trouw album jw-bruiloftfotografie

Mondriaan

Het Mondriaan album is een combinatie cover. Een cover die je kunt laten bekleden met linnen + leer / linnen + foto. Een cover die gegarandeerd in het oog springt met de beste foto op de voorkant van je album. De leer + linnen variant is een echte klassieke eye-catcher.

Avercamp

Het Avercamp is een album met een harde fotocover. De hele cover kan bedrukt worden, met je eigen ontwerp. Met het Avercamp album heb je eindeloz personalisatie mogelijkheden.

trouw album jw-bruiloftfotografie

Bewaardozen

Bij mooie albums horen mooie passende dozen. Alle dozen zijn handgemaakt om exact te passen bij het album waar ze bij besteld worden. De dozen worden qua afmetingen afgestemd op het album, en de dikte van het album. De dozen zijn bestelbaar is alle soorten linnen. De clamshell doos is ook in leer + linnen uitvoering te bestellen.

trouw album jw-bruiloftfotografie

Dekseldoos

 • Handgemaakte doos in linnen.
 • Met lint.
 • Mogelijk in alle soorten linnen.
 • Embossing op deksel mogelijk .
trouw album jw-bruiloftfotografie

Inschuifdoos

 • Handgemaakte doos in linnen.
 • Exact op maat van het album .
 • Mogelijk in alle soorten linnen.
trouw album jw-bruiloftfotografie

CLAMSHELL DOOS

 • Handgemaakte luxe doos.
 • Met lint.
 • Mogelijk in alle soorten linnen.
 • Ook mogelijk in echt leer + linnen .
 • Embossing op deksel mogelijk .

Materialen

Bull leder

Karakteristiek echt leer met prachtige craquelé in donkere tinten. Het unieke leer is afkomstig van Europeese stieren en wordt afgewerkt met wax om de antieke en karakteristieke uitstraling te behouden. Omdat echt leer een natuurproduct is, zijn de tinten van dit leer nooit 100% zoals afgebeeld. Dit leer heeft ook de eigenschap om onder invloed van zonlicht lichter of donkerder te worden. Het luxe gevoel van het leer geeft een album een prachtige unieke uitstraling.

Nappa leder

Elegante echte leersoort in prachtige zachte kleuren. Het Nappa leer heeft een fijne nerfstructuur en word door en door geverfd om een egale kleur te garanderen. Alleen de allerbeste huiden met een minimum aan natuurlijke kenmerken zoals schrammen en insectenbeten worden geselecteerd. De Nappa leer soorten geven je album een prachtige kleur en het fijne gevoel van echt leer.

Personalisatie

EMBOSSING

LOGO EMBOSSING

OVERPRINT

Tarieven

Een trouwalbum is er al vanaf €350,-. Vanwege de vele mogelijkheden kan er pas een prijs genoemd worden na alle wensen besproken te hebben.