Homo huwelijk bruiloft fotografie landgoed Waterland
Bruidsfotografie van een homo huwelijk mogen verzorgen op Landgoed Waterland in Velsen-Zuid. Weer een geheel nieuwe ervaring rijker.
homo,homohuwelijk,huwelijk,bruidsfotografie,landgoed waterland,velsen-zuid
900
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-900,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
Categorie
bruiloft fotografie
Tags
bruidsfotograaf, bruidsfotografie, bruiloft, homo, homo-huwelijk

Bruidsfotografie homo huwelijk landgoed Waterland

Toen ik de vraag kreeg of ik dit homo huwelijk wilde fotograferen twijfelde ik geen moment. Het leek me juist ontzettend leuk om deze bruidsfotografie te verzorgen. En het bleek uiteindelijk een goeie keus want het was een prachtige dag. Met 2 fantastische mannen die elkaar het JA-woord zouden gaan geven die dag. Het werd geen super grote bruiloft maar klein en ingetogen en vaak is dit ook heel gezellig. Eerst was er de ceremonie in Hillegom en daarna door richting landgoed Waterland in Velsen-Zuid. Hier hebben we na aankomst de officiële foto-shoot gehouden en daarna zijn de mannen samen met familie lekker gaan eten. En hebben ze nog gezellig na-geborreld.