Bruiloft Castricum strand | bruidsfotograaf Julien Walkotte
Bruiloft Castricum strand gefotografeerd door bruidsfotograaf Julien Walkotte. Al feestend naar de zonsondergang kijken op het strand van Castricum.
bruiloft,castricum,bruidsfotograaf,strand,zonsondergang
603
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-603,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
Categorie
bruiloft fotografie
Tags
bruid, bruidegom, bruidsfotograaf, bruidsfotografie, bruiloft, Bruiloft Castricum strand

Bruiloft Castricum strand

Bruiloft Castricum strand gefotografeerd door bruidsfotograaf Julien Walkotte. Al feestend naar de zonsondergang kijken op het strand van Castricum. Dit prachtige stel had het geluk dat ze hun trouwfeest op het strand gaven en er ook nog eens prachtg weer bij hadden. De dag begon in Velsen Zuid voor de foto-shoot. Samen met de oude Volkswagen Transporter hebben we hier hele mooie beelden kunnen schieten. Na de foto-shoot was de ceremonie in een klein kapelletje in Limmen. Een zeer warme en liefdevolle ceremonie. Waarbij de vader van de bruidegom ook nog een prachtig mooi nummer zong voor het bruidspaar. Na al dit moois werd er afgereisd naar een oude boerderij in Castricum. Waar bij er wat gegeten en gedronken kon worden. Hierna was dan het grote feest op Castricum strand met de prachtige zonsondergang.