Over mij | alles over Julien Walkotte bruidsfotograaf | Uit Haarlem
Hier vind je informatie over Julien Walkotte bruidsfotograaf uit Haarlem. Wie is Julien en hoe is die ooit begonnen met fotografie
informatie,bruidsfotograaf,Julien,Walkotte,Haarlem,
267
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-267,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Over mij

Hier vind je informatie over mij Julien Walkotte, bruidsfotograaf uit Haarlem. Wie is Julien en hoe is die ooit begonnen met fotografie.

Bruidsfotograaf Julien Walkotte

Een aantal jaar geleden kocht ik me eerste spiegelreflex camera omdat ik op vakantie ging en hier mooie plaatjes wilde schieten. Dit ging natuurlijk nog allemaal op de automatische stand en schoot me plaatjes net zo als je nu met je telefoon doet. Ik wilde er meer uit halen dus ging op Youtube alles bekijken wat maar met fotografie te maken had. Hierdoor leerde ik al snel de instellingen en mogelijkheden kennen. Om de foto’s nog beter tot hun recht te laten komen ging ik me ook steeds meer verdiepen in Photoshop.

Bruidsfotografie

Met name in het begin fotografeerde ik voornamelijk landschappen en portretten. Toen ik een bruiloft had van een vriendin, leerde ik op die bruiloft de fotograaf kennen die deze prachtige dag mocht vastleggen. Zijn werk inspireerde me zo ontzettend dat ik dat ook wilde gaan doen. De fotograaf die merkte dit al op en heeft mij toen gevraagd om een keer met hem mee te lopen op een dag als hij een bruiloft moet fotograferen. Deze kans heb ik dan natuurlijk ook aangenomen en zo is het voor mij allemaal begonnen.

Julien Walkotte Photography
Julien Walkotte Photography

Eigen Stijl

Zoals elke bruidsfotograaf heeft een ieder zo zijn eigen stijl. Mijn stijl kan je omschrijven als Romantisch en Creatief. Als bruidsfotograaf leg ik de dag vast zoals jullie die beleven; met oog voor alle details, emoties en prachtige momenten. Ik zal zo min mogelijk jullie aansturen, alleen tijdens de foto-shoot kan ik hier en daar wat aanwijzingen geven. Niet alleen om jullie perfect op de foto te krijgen maar ook om jullie gerust te stellen. Vaak merk je toch dat stellen er moeite mee hebben om ineens voor de camera te staan. Dit probeer ik dan ook op mijn manier te breken zodat we een ongedwongen relaxte foto-shoot kunnen doen.

Waar hou ik nog meer van?

Van me prachtige vriendin natuurlijk en van me lieve Franse Bulldog Jessy. Ook ben ik redelijk verslaafd aan de sportschool en alles wat met sporten te maken heeft. Verder doe ik naast Bruidsfotografie ook nog Beauty shoots voor bepaalde grote bedrijven. En schiet ik nog vaak portretten in me thuisstudio voor bijvoorbeeld Dj’s.

Contact

Zijn jullie nou geïnteresseerd geraakt in mij als jullie toekomstige bruidsfotograaf neem dan contact met mij op via de Contact pagina.  Dan kunnen we een afspraak maken om onder het genot van een bak koffie te bespreken wat de mogelijkheden allemaal zijn.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Hebben jullie vragen, verzoeken of willen jullie een afspraak maken?

Ga dan naar de contact pagina via onderstaande button.

Mijn portfolio
Laatste blogs

Nieuwe website van bruidsfotograaf Julien Walkotte Je bent bij de nieuwe website van Julien Walkotte dat specifiek gemaakt is over mijn bruidsfotografie. Al enige tijd ben ik werkzaam als fotograaf en had altijd al een website genaamd www.julienwalkottephotography.com . Deze website bevatte met name mijn......