Mijn Portfolio | Een selectie van mijn bruidsfotografie
Hier vind je mijn portfolio van mijn bruidsfotografie. Het is een kleine selectie van de bruiloften die ik tot nu toe heb gehad.
portfolio,bruidsfotografie,bruiloft,bruidsfotograaf
255
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-255,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Mijn portfolio

Hier vind je mijn portfolio bruidsfotografie. Een kleine selectie van de bruiloften die ik tot nu toe heb gehad. Zelf ben ik er erg trots op dat ik deze bruiloften heb mogen vastleggen. Het is dan ook een streven om een zo professioneel mogelijke serie te fotograferen tijdens de bruiloft. Voor mij als bruidsfotograaf is het vastleggen van een bruiloft meer dan alleen het fotograferen van een bruidspaar. Ook alle details er om heen zijn net zo belangrijk.

Ander werk dan Bruidsfotografie

Voor dat ik als bruidsfotograaf begon schoot ik ook hele andere vormen van fotografie. En nu nog steeds fotografeer ik beauty, fashion, portret en commerciel. Mijn andere portfolio kan je hier bekijken op deze andere website www.julienwalkottephotography.com

Interesse?

Is je interesse gewekt? Meer informatie over bruidsreportages, en de tarieven, vind je hier. Ik voeg regelmatig nieuw werk toe aan dit portfolio, kom dus vooral nog eens terug!

Volgen jullie mij al?
jw-bruiloftfotografie facebook
jw-bruiloftfotografie instagram