Meest gestelde vragen | bruidsfotografie Julien Walkotte uit Haarlem
Hier staan de meest gestelde vragen opgesteld. Staat u vraag er niet tussen dan kunt u altijd contact opnemen via de contact pagina.
onbewerkte foto's,camera,objectieven,canon,reiskosten,bevestiging,trouwfoto's,kleding,bruiloft
273
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-273,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Meest gestelde vragen

 • Kan ik na de shoot ook alle onbewerkte foto’s krijgen?

  Ik zoek de mooiste foto’s van jouw shoot uit en bewerk deze stuk voor stuk zorgvuldig na. De onbewerkte foto’s worden niet geleverd.

 • Met welke camera en objectieven werk je?

  Ik werk met Canon 2x body’s 5D Mark 3 . En objectieven 50mm 1.4 , 105mm 2.8, 85mm 1.2, 24-70mm 2.8, 70-200mm 2.8.

 • Komen onze foto’s ook op jouw website en Facebook?

  Om toekomstige klanten een indruk te geven van mijn werk gebruik ik heel graag een aantal foto’s voor mijn website, facebook en instagram. Wanneer dit niet gewenst is is dat uiteraard geen probleem. Wanneer jullie dit aangeven niet te willen zal ik dit in de opdrachtbevestiging neer zetten.

 • Eet je met ons mee?

  Graag! Meestal is dat alleen een lunch (2 broodjes is voor mij voldoende), maar als jullie graag willen dat ik langer blijf op jullie trouwdag, dan gaat een warme maaltijd er ook wel in. Ik hoef natuurlijk niet bij jullie aan tafel. Ergens in een andere ruimte en met een eenvoudige maaltijd is voldoende.

 • Krijgen we alleen foto’s in kleur of ook in zwart wit?

  Zoals je in me portfolio kan zien zijn dit alleen maar kleur foto’s. Ik bewerk dan ook geen foto’s in zwart wit omdat dit niet mijn stijl is. Wel geef ik een hele serie foto’s een bepaalde bewerking qua kleur zodat de foto’s net even anders zijn.

 • Zijn de reiskosten bij de prijs inbegrepen?

  Binnen Nederland zijn de kosten voor het reizen bij de prijs inbegrepen. Bruiloft in het buitenland? JA GEWELDIG. Dit doe ik natuurlijk graag. Reis en verblijfkosten zijn dan in overleg.

 • Krijgen we ook een bevestiging van onze boeking? 

  Wanneer jullie akkoord gaan met de offerte en de aanbetaling betaald is. Zal ik een opdrachtbevestiging maken met alle punten die besproken zijn. Deze zal dan door beide partijen getekend worden zodat we niet voor verrassingen komen te staan.

 • Bewaar je ook een back-up van onze trouwfoto’s? 

  Ja zeker. Ik bewaar de foto’s zolang als me harde schijf mee kan gaan. Dit is natuurlijk geen garantie dat er niets mee kan gebeuren. Daarom raad ik het bruidspaar altijd aan om zelf ook een back-up te maken.

 • wat voor kleding draag je tijdens de bruiloft?

  Ik vind het erg belangrijk om ten alle tijden er tip top uit te zien. Zo ook dus op jullie bruiloft. Tijdens de bruiloft zal ik pantalon dragen met daarop een overhemd. Een colbert gaat hem helaas niet worden. Daar kan ik me dan niet in bewegen.

Mijn Portfolio

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Hebben jullie vragen, verzoeken of willen jullie een afspraak maken?

Ga dan naar de contact pagina via onderstaande button.